Pensioen vrouw

Wanneer iemand met pensioen gaat is dat een teken van een nieuwe richting in het leven. Het leven is dan zeker niet voorbij, maar het betekent wel het einde van een carrière. Voor vele mensen valt dit mee, want dan kan er eindelijk worden genoten van de oude dag, zoals men dat altijd noemt. Voor anderen is het een emotioneel afscheid van een levenslang werken en dit nu los moeten laten. Vele vrouwen hebben hier moeite mee. Op deze pagina kom je enkele teksten tegen ter inspiratie voor een vrouw die met pensioen gaat.

Maak hieronder je keuze en bekijk de pensioen teksten:
Pensioen teksten
Felicitatie zinnen en meer
Schrijftips
Pensioen kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de PENSIOEN KAARTEN >>

 • Bekijk hierboven pensioen teksten ter inspiratie

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Pensioen kaartjes met voorgedrukte teksten


Bekijk alle pensioen kaarten >>


 

Ze hebben jarenlang hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ze konden worden wat ze nu geworden zijn. Dat betekent dus dat ze terug mogen kijken op een vol leven met hindernissen op de weg, maar die hen wel heeft gemaakt wat ze nu zijn. Sterke en zelfstandige vrouwen die een carrière hebben gemaakt. Maar nu is het voorbij. Dit heeft niet alleen invloed op de persoon, maar ook op de mensen die een lange tijd met de persoon hebben samengewerkt. Aan jou is nu de taak om een kaartje te schrijven met een persoonlijke tekst erop waarmee je duidelijk maakt dat de vrouw die met pensioen gaat waardeert en heel veel succes wilt wensen met haar verdere leven. Maar wat schrijf je op?

Pensioen vrouw
Bron: Greetz
Pensioen kaart vrouw
Bron: Greetz

Teksten voor een vrouw die met pensioen gaat

Als een vrouw met pensioen gaat zal ze het zeker waarderen wanneer je een persoonlijke boodschap voor haar achterlaat. Dit zorgt voor een teken van waardering, maar ook voor de erkenning van wat ze heeft bereikt. Dit kan veel betekenen voor de vrouw. Maar wat schrijf je nu precies op? Dat is simpel gezegd aan jou, maar het kan zijn dat je daar wel wat hulp bij kan gebruiken.

Het verzinnen van een goede tekst op een kaartje is niet altijd makkelijk. Daarom kan je overal op het internet wel wat voorbeeldteksten vinden die je kan gebruiken op je eigen kaartje. Maar vergeet niet dat het een persoonlijke boodschap moet zijn. Pas de tekst dus zo aan zodat het goed past bij de persoon voor wie je het kaartje schrijft.

Teksten voor op een kaart

Om je een handje te helpen hebben we een aantal voorbeeldteksten voor je op een rij gezet.

Wat ben je toch een geweldige vrouw. Met trots mag je terugkijken op een geweldige carrière!

Je hebt maar mooi bewezen dat je als vrouw binnen dit bedrijf je mannetje kon staan. Geniet van je pensioen!

Nu je met pensioen gaat, is het zeker nog niet het einde. Je slaat nu een hele andere weg in het leven.

Geniet van je pensioen. Je bent een geweldige vrouw als collega, en je staat sterk in het leven.

Je bent toe aan je pensioen na vele jaren hard werken. Geniet ervan!

Met met de VUT teksten voor een vrouw

 1. “Beste [Naam], terwijl je het hoofdstuk van je carrière afsluit, opent zich een nieuw boek vol mogelijkheden. Moge je pensioenjaren gevuld zijn met vreugde, ontdekkingen en de vervulling van al je dromen. Van harte gefeliciteerd!”
 2. “Gefeliciteerd met je welverdiende pensioen, [Naam]! Je hebt niet alleen de professionele wereld verrijkt met je talenten, maar ook levens beïnvloed met je warmte en vriendelijkheid. Moge het komende hoofdstuk van je leven even stralend zijn als jij.”
 3. “Aan een vrouw van kracht en elegantie, gefeliciteerd met je pensioen! Je hebt niet alleen gewerkt aan projecten, maar ook aan het bouwen van een erfenis van inspiratie en bewondering. Moge je pensioen een tijd zijn van welverdiende rust en sereniteit.”
 4. “Gefeliciteerd, [Naam]! Terwijl je het werk achter je laat, nodig ik je uit om te genieten van de bloemen van vrije tijd en de vruchten van ontspanning. Moge elk moment van je pensioen een symfonie zijn van vreugde en innerlijke vrede.”
 5. “Beste [Naam], met je pensioen begroeten we niet alleen het einde van een professionele reis, maar ook het begin van een periode van zelfontdekking en ontplooiing. Moge elk moment je hart verwarmen en je ziel verheffen. Gefeliciteerd!”
 6. “Gefeliciteerd met je pensioen, [Naam]! Jouw bijdrage aan de professionele wereld is niet alleen opmerkelijk maar ook inspirerend. Moge je pensioenjaren een tijd zijn van genieten van de vruchten van je harde werk en het vieren van een leven goed geleefd.”
 7. “Aan een vrouw van ongelooflijke toewijding, gefeliciteerd met je pensioen! Jouw vastberadenheid en positieve geest hebben niet alleen projecten tot een succes gemaakt maar ook harten veroverd. Moge je pensioen een nieuwe fase van stralend geluk zijn.”
 8. “Gefeliciteerd, [Naam]! Terwijl je je professionele schoenen uittrekt, stappen we samen in de wereld van pensioen, waar elk pad een avontuur wacht. Moge je dagen worden gevuld met zonnige momenten en ontspanning. Van harte gefeliciteerd!”
 9. “Beste [Naam], gefeliciteerd met je pensioen! Je hebt niet alleen taken volbracht maar ook een erfenis van gratie en deskundigheid achtergelaten. Moge je pensioenjaren net zo mooi en vervullend zijn als de bloemen in een zorgvuldig onderhouden tuin.”
 10. “Gefeliciteerd met je pensioen, [Naam]! Nu is het tijd om de helm van de professionele strijder af te zetten en te genieten van de zoete geuren van vrijheid. Moge elk moment van je pensioen een nieuw begin zijn van iets prachtigs.”
 11. “Aan een vrouw van vele talenten, gefeliciteerd met je pensioen! Jouw veelzijdigheid heeft niet alleen de werkplek verlicht maar ook een inspiratiebron voor velen van ons geweest. Moge je pensioen een periode van verdere bloei en ontdekking zijn.”
 12. “Gefeliciteerd, [Naam]! Terwijl je de werkvloer achter je laat, nodig ik je uit om te dansen op het ritme van pensioen. Moge de melodie van geluk en tevredenheid je dagen vullen. Geniet van deze nieuwe fase van je leven!”
 13. “Beste [Naam], gefeliciteerd met je pensioen! Je hebt niet alleen je professionele taken volbracht, maar ook een aura van positiviteit gecreëerd waarin anderen floreerden. Moge je pensioenjaren net zo stralend zijn als je aanwezigheid op de werkplek.”
 14. “Gefeliciteerd met je pensioen, [Naam]! Terwijl je het kantoor sluit, nodig ik je uit om de deuren van je hart wijd open te zetten voor de avonturen van pensioen. Moge elk moment je vullen met lichtheid en geluk.”
 15. “Aan een vrouw van ongelooflijke charme en doorzettingsvermogen, gefeliciteerd met je pensioen! Je hebt niet alleen projecten tot een succes gemaakt, maar ook een glimlach op het gezicht van anderen getoverd. Moge je pensioenjaren een voortzetting zijn van dat stralende licht.”
 16. “Gefeliciteerd, [Naam]! Terwijl je het werk afsluit, open je de deur naar een wereld van vrije tijd en onbegrensde mogelijkheden. Moge je pensioenjaren een tijd zijn van nieuwe ontdekkingen, ontspanning en persoonlijke groei.”
 17. “Beste [Naam], gefeliciteerd met je pensioen! Terwijl je de professionele sleutels inlevert, nodig ik je uit om de deuren te openen naar wat de toekomst in petto heeft. Moge elk moment gevuld zijn met liefde, geluk en vervulling.”
 18. “Gefeliciteerd met je pensioen, [Naam]! Nu is het tijd om de mantel van stress af te werpen en te genieten van de warme zonnestralen van pensioen. Moge je dagen worden gevuld met lichte momenten en sereniteit.”
 19. “Aan een vrouw van buitengewone wijsheid en elegantie, gefeliciteerd met je pensioen! Je hebt niet alleen je taken volbracht, maar ook een stempel gedrukt van inspiratie en grootsheid. Moge je pensioenjaren een voortzetting zijn van dat prachtige verhaal.”

Een mooie pensioen tekst voor een vrouw delen? Reageer dan hieronder.

Meer: