Pensioen vrouw

Wanneer iemand met pensioen gaat is dat een teken van een nieuwe richting in het leven. Het leven is dan zeker niet voorbij, maar het betekent wel het einde van een carrière. Voor vele mensen valt dit mee, want dan kan er eindelijk worden genoten van de oude dag, zoals men dat altijd noemt. Voor anderen is het een emotioneel afscheid van een levenslang werken en dit nu los moeten laten. Vele vrouwen hebben hier moeite mee. Op deze pagina kom je enkele teksten tegen ter inspiratie voor een vrouw die met pensioen gaat.

Maak hieronder je keuze en bekijk de pensioen teksten:
Pensioen teksten
Felicitatie zinnen en meer
Schrijftips
Pensioen kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de PENSIOEN KAARTEN >>

  • Bekijk hierboven pensioen teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Pensioen kaartjes met voorgedrukte teksten


Bekijk alle pensioen kaarten >>


 

Ze hebben jarenlang hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ze konden worden wat ze nu geworden zijn. Dat betekent dus dat ze terug mogen kijken op een vol leven met hindernissen op de weg, maar die hen wel heeft gemaakt wat ze nu zijn. Sterke en zelfstandige vrouwen die een carrière hebben gemaakt. Maar nu is het voorbij. Dit heeft niet alleen invloed op de persoon, maar ook op de mensen die een lange tijd met de persoon hebben samengewerkt. Aan jou is nu de taak om een kaartje te schrijven met een persoonlijke tekst erop waarmee je duidelijk maakt dat de vrouw die met pensioen gaat waardeert en heel veel succes wilt wensen met haar verdere leven. Maar wat schrijf je op?

Pensioen vrouw
Bron: Greetz
Pensioen kaart vrouw
Bron: Greetz

Teksten voor een vrouw die met pensioen gaat

Als een vrouw met pensioen gaat zal ze het zeker waarderen wanneer je een persoonlijke boodschap voor haar achterlaat. Dit zorgt voor een teken van waardering, maar ook voor de erkenning van wat ze heeft bereikt. Dit kan veel betekenen voor de vrouw. Maar wat schrijf je nu precies op? Dat is simpel gezegd aan jou, maar het kan zijn dat je daar wel wat hulp bij kan gebruiken.

Het verzinnen van een goede tekst op een kaartje is niet altijd makkelijk. Daarom kan je overal op het internet wel wat voorbeeldteksten vinden die je kan gebruiken op je eigen kaartje. Maar vergeet niet dat het een persoonlijke boodschap moet zijn. Pas de tekst dus zo aan zodat het goed past bij de persoon voor wie je het kaartje schrijft.

Teksten voor op een kaart

Om je een handje te helpen hebben we een aantal voorbeeldteksten voor je op een rij gezet.

Wat ben je toch een geweldige vrouw. Met trots mag je terugkijken op een geweldige carrière!

Je hebt maar mooi bewezen dat je als vrouw binnen dit bedrijf je mannetje kon staan. Geniet van je pensioen!

Nu je met pensioen gaat, is het zeker nog niet het einde. Je slaat nu een hele andere weg in het leven.

Geniet van je pensioen. Je bent een geweldige vrouw als collega, en je staat sterk in het leven.

Je bent toe aan je pensioen na vele jaren hard werken. Geniet ervan!

Een mooie pensioen tekst voor een vrouw delen? Reageer dan hieronder.

Meer: