Pensioen gedichten

Pensionering is het vieren waard, want je hebt je werk voorgoed voltooid en nu kun je rusten. Ook al is het pensioen voor iemand verdrietig, toch moet je het vieren en hem of haar bewust maken van hoe waardevol hij of zij is. Spreek bemoedigende woorden en wens hen een goede gezondheid toe en bid voor hun welzijn met een pensioenwens. Vermeld hoe zij jouw werkplek hebben veraangenaamd en wens hen het allerbeste voor hun toekomst. Hieronder enkele mooie pensioen gedichten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de pensioen teksten:
Pensioen teksten
Felicitatie zinnen en meer
Schrijftips
Pensioen kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de PENSIOEN KAARTEN >>

  • Bekijk hierboven pensioen teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Pensioen kaartjes met voorgedrukte teksten


Bekijk alle pensioen kaarten >>


 

Pensioen gedichten voor mannen en vrouwen

Jij bent het soort persoon dat het beste in anderen naar boven brengt! Dank je voor alles wat je hebt gedaan. Ik wens je een leven vol succes en geluk!

Iemand als jij als medewerker te hebben is een geweldig geschenk geweest dat God me gegeven heeft. Ik wens je een heerlijk gepensioneerd leven! Je zult nooit vergeten worden.

Met pensioen gaan is niet stoppen, verdwalen, het rustiger aan doen, of je oud voelen. Met pensioen gaan is genieten van de langste vakantie van je leven. Moge God je verlichten op deze nieuwe reis van je.

Ik wil dat je weet dat het een zegen is geweest om de afgelopen jaren met je samen te werken. Ik hoop dat je geniet van elke minuut van je pensioen. We zullen je zo missen!

Eindelijk, de dag van je pensioen is gekomen. We zullen je hier missen. Ik bid voor een gelukkig en gezond leven voor je.

Ik wens je een stressvrij, ontspannen en geweldig pensioen. Wij zullen jouw wijsheid en ervaring missen, maar bovenal zullen wij de aanmoediging missen die je voor ons bent geweest. Wij wensen je een heel gelukkig pensioen.

Op een van de beste werkers van dit kantoor. Beste wensen voor je toekomst. Zoals je al die jaren hartstochtelijk hebt gewerkt, geniet nu hartstochtelijk van je vrijheid. Fijne pensionering!

Pensioen gedichten
Bron: Greetz
Pensioen kaart
Bron: Greetz

Meer met de vut gedichten

 

Ga niet met pensioen met spijt over wat je niet kon doen. Met pensioen gaan met ambities over wat je nu gaat doen. Gefeliciteerd. Blijf genieten van de dingen die je altijd al wilde doen, maar niet kon. Moge God je zegenen en je in goede gezondheid houden.

Gefeliciteerd met je pensionering. Je zult gemist worden. Je maakte elke dag op het werk leuker en makkelijker. Dank je dat je zo’n speciale vriend bent om me te steunen. Moge God je zegenen voor jouw goede daden. Geniet van je pensioen.

Vandaag neem je afscheid van je verantwoordelijkheden als professional, maar je zult altijd mijn favoriete collega blijven, wat er ook gebeurt. Ik wens je een gezegende toekomst. Fijne pensionering!

Het maakt me verdrietig je lachende gezicht niet elke dag te zien, maar ik weet dat je alle goede dingen in het leven verdient. Geniet met volle teugen van jouw pensioen.

Beste wensen met je pensioen. Je bent een inspirerende figuur voor ons allemaal. We zullen ons jou en je lessen voor altijd herinneren.

We hebben veel van je geleerd. Dank je voor al jouw werk en service. We zullen je allemaal erg missen. Wij wensen je een geweldige toekomst. Gefeliciteerd met je pensionering.

Een pensioen gedicht toevoegen aan deze pagina? Of een correctie doorgeven? Reageer hieronder.

Meer: