Pensioen kaart

Iemand gaat met pensioen. Wat kan je nu precies doen om deze persoon even in het zonnetje te zetten. Overigens gaat iemand maar één keer in het leven met pensioen. Dit betekent dus dat het een hele speciale dag is. Daar horen cadeautjes bij en een bos bloemen om hem of haar te bedanken en een bericht. Een bericht… Zo’n bericht of wens wordt meestal geschreven op een kaartje dat wordt bijgevoegd bij een bos bloemen of bij een cadeau. Maar waar de meeste mensen op vastlopen is wat ze op dit kaartje of in de brief moeten schrijven. Ze weten heel goed wat voor soort werknemer de persoon is geweest of wat voor persoon hij of zij is, maar toch is het vaak lastig om dit op papier over te brengen en goed op te schrijven op papier. Hieronder meer over pensioen kaarten en bekijk ze.

Maak hieronder je keuze en bekijk de pensioen teksten:
Pensioen teksten
Felicitatie zinnen en meer
Schrijftips
Pensioen kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de PENSIOEN KAARTEN >>

  • Bekijk hierboven pensioen teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Pensioen kaartjes met voorgedrukte teksten


Bekijk alle pensioen kaarten >>


 

Dit heeft er hoofdzakelijk mee te maken omdat het bericht dat je zou willen vertellen nog zo duidelijk kan zijn, maar het onder woorden brengen van dit bericht best lastig is. Daarom zijn er vele websites opgezet waar je allerlei voorbeeldteksten kunt vinden. Deze teksten kunnen je helpen bij het maken van persoonlijke teksten die je aan een persoon die met pensioen gaat kunt schrijven.

Pensioen kaart
Bron: Greetz

Een persoonlijke pensioen kaart met een tekst of gedicht

Een van de meest voorkomende cadeaus die een persoon met pensioen krijgt is een bos bloemen. Vaak wordt dit gezien als een teken van waardering en daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Op dit kaartje kun je de tekst schrijven die van toepassing is op de persoon. Als je vastloopt met het schrijven van je tekst, dan is het een goede tip om terug te denken aan hoe de persoon is als werknemer of als collega of hoe de persoon is qua persoonlijkheid. Door dit soort eigenschappen voor je te halen, is het makkelijker om een persoonlijke tekst te schrijven voor deze persoon.

Bedenk je dat je niet meer met de persoon samen zult werken en dat het daarom ook een soort afscheidsbrief is die je gaat schrijven. Dit hoeft zeker geen beladen tekst te zijn. Je kunt iemand ook veel geluk wensen in de periode die komen gaat met een tikkeltje humor.

Met de vut kaart
Bron: Greetz

Voorbeeldteksten voor iemand die met pensioen gaat

Hieronder enkele voorbeeldteksten ter inspiratie:

Na een heel leven hard werken is het nu de hoogste tijd voor een nieuwe fase. Veel geluk!

Je was een geweldige collega. We zullen je missen, maar je pensioen heb je zeker verdiend!

Met het pensioen dat aangebroken is zul je geen last meer van ons hebben. We zullen het moeten doen met de kennis die je voor ons achtergelaten hebt

Het klinkt alsof je heel oud bent nu je het hebt over een pensioen, maar je bent juist heel jong. Je leven begint nu pas. Geniet ervan!

Ga maar lekker genieten van je pensioen, je hebt het verdiend. Heel veel geluk met alles wat je hierna gaat doen!

Een pensioen kaart of tekst toevoegen aan deze pagina kan door aan ons een e-mail toe te zenden.

Meer: