Grappige pensioen teksten

Wanneer de dag, waarnaar iemand zo lang heeft naar uitgekeken, eindelijk daar is dan is een feest nooit ver weg. Met pensioen gaan is de kroon op een lange carrière en dat moet gevierd worden. De meeste mensen zijn op hun pensioenleeftijd nog heel vitaal en kunnen niet wachten om aan al hun geplande activiteiten te beginnen. Een grappige tekst op een kaart is altijd een mooie herinnering aan die dag. Wij hebben voor jou een aantal grappige pensioen teksten verzameld, er zit vast wel eentje bij die van toepassing is.

Maak hieronder je keuze en bekijk de pensioen teksten:
Pensioen teksten
Felicitatie zinnen en meer
Schrijftips
Pensioen kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de PENSIOEN KAARTEN >>

  • Bekijk hierboven pensioen teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Pensioen kaartjes met voorgedrukte teksten


Bekijk alle pensioen kaarten >>


 
Pensioen tekst kaart humor
Bron: Greetz

Enkele grappige pensioen teksten

 

Geniet van je pensioen! Het is de enige periode in je leven waarin je wegkomt met niets te doen.

 

Met pensioen gaan is het begin van die tijd in je leven waarin je achterover kunt leunen en advies geven aan anderen, ook al heb je het in je eigen leven zelf nooit gevolgd.

 

Ouder worden, breekbare botten, doktersbezoeken, medische controles en een zwakke blaas – kijk je nog steeds uit naar je pensioen?

 

Het grappige aan een pensioen is dat je het belang van een ziektekostenverzekering meer op prijs stelt dan voordien.

 

Denk je dat een pensioen avontuurlijk is? Nou, als je het uit bed komen, je lichaam naar de bank slepen en in het menu van een afhaalrestaurants duikt, meetelt. Veel plezier!

 

Na je pensionering word je lichaam ouder, groeit je hart en je geest wordt jonger. Ik wens je het allerbeste om daar mee te leren leven! Van harte gefeliciteerd want niet iedereen wordt oud genoeg om er van te genieten.

 

Pensioen is de periode dat je gaat beseffen hoe je al die jaren hebt verspild aan het proberen volwassen worden terwijl je zult inzien dat je aan het eind toch weer kind wordt. Veel plezier!

 

Weet je nog al die dingen die je zou gaan doen als je met pensioen was? Veeg ze maar van je bucket list af want je zult ofwel te oud zijn of te arm om ze nu te betalen. Gefeliciteerd met je pensioen!

 

Gefeliciteerd met je twee nieuwe beste vrienden bij je pensionering. Hun namen zijn Bed en Bank. Wedden dat jullie de beste maatjes worden?

 

Pensioen is als een oneindige weekendparty, behalve dat je niet meer zoveel kunt drinken, geen lief meer zult vinden en niet de hele nacht op kunt blijven, zelfs als je dat wilt. Gefeliciteerd!

 

Je hebt je hele leven je gezondheid opgeofferd aan hard werken, zodat je meer geld kon verdienen voor een zorgeloos pensioen. Nu ga je je realiseren dat je al het geld zult moeten uitgeven om gezond te blijven. Geef vooral niet op!

Grappige pensioen tekst
Bron: Greetz

Een mooie en grappige pensioen tekst toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder. Feedback kan toegezonden worden aan ons per e-mail.

Meer: