Pensioen collega

Na vele jaren lang werken is het nu toch echt de hoogste tijd voor je collega om met pensioen te gaan. Dit is een belangrijke fase in het leven. Dan kan er worden terug gekeken naar carrières die zijn gemaakt, maar ook naar lange wegen die zijn geklommen om het punt te bereiken waar je collega nu is beland. Het is natuurlijk niet alleen een moment van vreugde waarbij iemand kan zeggen dat hij ‘eindelijk klaar is met werken’, maar het is ook een vrij emotioneel moment. Misschien heeft de persoon er wel altijd veel plezier in gehad tijdens het werk en is dat nu allemaal ineens voorbij. Het is een onderdeel van het leven waar iedereen mee te maken krijgt en het is ook zeker niet erg. In dit artikel zijn leuke inspirerende pensioen collega teksten te vinden en kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de pensioen teksten:
Pensioen teksten
Felicitatie zinnen en meer
Schrijftips
Pensioen kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de PENSIOEN KAARTEN >>

  • Bekijk hierboven pensioen teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Pensioen kaartjes met voorgedrukte teksten


Bekijk alle pensioen kaarten >>


 

Maar het is nu jouw moment om je geliefde collega eens te vertellen wat voor geweldige werknemer de persoon was geweest en hoe erg hij of zij gemist zal worden. En natuurlijk moet er niet worden vergeten dat er echt moet worden genoten van deze nieuwe en mooie fase in het leven.

Collega pensioen
Bron: Greetz

Een tekst verzinnen voor een collega met pensioen

Een tekst verzinnen voor een collega die met pensioen gaat klinkt vrij makkelijk, maar dat is het zeker niet. Een collega die nu met pensioen gaat zal je nooit meer in dezelfde setting zien. Je kunt natuurlijk altijd nog contact met de persoon houden, maar van samenwerken zal er geen sprake meer zijn. Daarom dien je goed na te denken over wat je de persoon zou willen vertellen.

Haal mooie herinneringen op en verwerk die in je tekst, of wens de persoon alle goeds van de wereld in de periode die komen gaat. Wat je ook wilt schrijven, zorg ervoor dat je er gevoel in legt. Het is niet alleen een afscheid van een werknemer of een collega, maar voor de persoon is het ook het afscheid nemen van een periode in het leven.

Collega met de vut teksten

Omdat het vrij lastig is om een goede en pakkende tekst te verzinnen voor een collega die met pensioen gaat, hebben we een aantal voorbeeldteksten op een rij gezet.

Je hebt een rijk en creatief leven achter de rug. Kijk er met trots op terug.

Bedankt voor je inzet. Heel veel succes in de toekomst en laat zeker nog wat van je horen.

Niemand heeft een eeuwig leven, maar er is zeker nog een heel mooi leven na het pensioen.

Als je met pensioen gaat is dat zeker geen einde van de weg. Het is alleen een verandering van de richting.

Het enige wat je nu alleen nog maar hoeft te doen is genieten van je welverdiende pensioen.

Een mooie collega pensioen tekst toevoegen? Stuur ons een e-mail.

Meer: