Pensioen humor

De tijd is aangebroken dat iemand met pensioen gaat. Voor sommige mensen is dit een heel belangrijke fase in het leven omdat het nu de tijd is om te stoppen met werken. Sommige mensen hebben zoveel plezier gehad in het werk dat ze deden dat ze het wat moeilijk vinden om afscheid te nemen van hun werkleven. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer ze een heel leven lang hebben gewerkt om een bepaald doel te behalen of om een carrière te maken. Daarnaast zijn er ook mensen die er wel blij mee zijn dat het pensioen nu aangebroken is. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer zij het gevoel hebben dat zij in hun werkleven alles hebben gegeven om hun werkleven tot een goed einde te brengen of wanneer zij er echt aan toe zijn om met pensioen te gaan. Hieronder meer over pensioen humor teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de pensioen teksten:
Pensioen teksten
Felicitatie zinnen en meer
Schrijftips
Pensioen kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de PENSIOEN KAARTEN >>

  • Bekijk hierboven pensioen teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Pensioen kaartjes met voorgedrukte teksten


Bekijk alle pensioen kaarten >>


 

Er zijn mensen die er wel de humor van inzien wanneer ze met pensioen gaan en daarom is het voor jou nu de hoogste tijd om je zelf creatief te laten gaan. Je kunt een tekst gaan bedenken die je helpt om de persoon die met pensioen gaat het beste te wensen. Niet alle wensen hoeven beladen te zijn, maar er mag ook zeker humor bij komen kijken.

Pensioen humor
Bron: Greetz

Humoristische teksten voor pensioen bedenken

Het zal misschien niet meteen makkelijk zijn om een goede en leuke tekst te bedenken voor iemand die met pensioen gaat, maar houd je de persoon aan wie je schrijft voor ogen. Zo kom je al een heel eind. Wanneer je hebt bedacht wat voor persoon hij of zij is en wat je hem zou willen vertellen, is het alleen nog maar bedenken hoe je dit over wilt brengen. En dit is waar veel mensen op vastlopen.

Want het bedenken van een boodschap is niet altijd moeilijk, maar wel vaak de manier waarop je het zou willen vertellen. Daarom zijn er tal van websites te vinden waarop je inspiratie teksten kunt vinden. Wij hebben een aantal leuke teksten voor je op een rij gezet zodat je hier verder mee kunt.

AOW pensioen humor
Bron: Greetz

Grappige en humoristische pensioen zinnen

De voorbeelden kunnen worden gebruikt als bron van inspiratie. Vergeet niet dat het gaat om een persoonlijke boodschap. Desgewenst kan je de teksten dus aanpassen.

 

We zijn gelukkig eindelijk van je af op kantoor. Ga maar snel met pensioen (grapje!)

We zeiden toch al dat je echt oud word. Nu ga je ook nog met pensioen. Geniet ervan!

Vanaf nu heb je zeeën van tijd. Maak de juiste keuzes wat je ermee doet!

Na hard werken en leven voor de poen, mag je nu eindelijk met pension!

Je pensioen is aangebroken en dat betekent dat wij het zonder je moeten doen. Geniet van de vrijheid!

 

Een humoristische pensioen tekst of gedicht toevoegen aan deze pagina? Stuur ons een e-mail of reageer hieronder.

Meer: