Collega bedanken

Wanneer je op het werk bent heb je veel te maken met collega’s. Je hebt heel veel met elkaar te maken en daarnaast zorg je ervoor dat je op werk dezelfde doelen behaald. Dat zorgt ervoor dat je allemaal kan genieten van welverdiende vrije dagen en natuurlijk dat je ook elkaar beter maakt. Je kan vaak niet zonder collega’s en je collega’s zie je vaak meer dan andere mensen omdat je veel van je tijd doorbrengt op het werk. Daarom kan het wel eens voorkomen dat je je collega’s eens in het zonnetje wilt zetten. Je wilt ze soms bedanken voor alles wat je geleerd hebt van ze of voor de fijne samenwerking.

Maak hieronder je keuze en bekijk de pensioen teksten:
Pensioen teksten
Felicitatie zinnen en meer
Schrijftips
Pensioen kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de PENSIOEN KAARTEN >>

  • Bekijk hierboven pensioen teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Pensioen kaartjes met voorgedrukte teksten


Bekijk alle pensioen kaarten >>


 

Dit is niet alleen nodig wanneer je afscheid van elkaar neemt wanneer collega’s een andere uitdaging aangaan. Je kunt ze ook tussendoor bedanken om elkaar te laten weten dat je aan elkaar denkt en dat je het leuk vind om samen een onderdeel uit te maken van het team. Dit kun je doen door een leuk cadeautje te kopen, maar wanneer je een echte boodschap over wilt brengen kun je dit het beste doen met een leuk kaartje met daarin een persoonlijke tekst.

Collega bedanken
Bron: Greetz

Collega bedanken met een persoonlijke tekst

Er zijn tal van teksten te bedenken die je kunt opschrijven om je collega te bedanken. Vaak is het niet echt makkelijk om op een goede tekst uit te komen. Je hebt daar wel wat creativiteit voor nodig. Inspiratie kun je vaak opdoen uit je eigen ervaringen, waarbij je denkt aan je collega en je daarnaast ook de leukste en de beste herinneringen aan deze collega naar boven haalt. Wanneer je er niet helemaal uitkomt of het een beetje algemeen wilt houden, kun je ook altijd nog op zoek gaan naar standaard teksten die je helpen bij het schrijven van je persoonlijke kaartje aan je collega.

Collega bedankt kaart

Voorbeeldteksten om je collega te bedanken

Teksten om je collega te bedanken hoeven echt niet lang te zijn. Vaak zeggen simpele en korte zinnen genoeg en zal je collega het al waarderen wanneer je met een leuk cadeautje of met een kaartje komt. Je collega zal zich hierdoor gewaardeerd voelen.

Wat je bijvoorbeeld op kan schrijven om je collega te bedanken is:

  1. Ik wil je onwijs bedanken voor de gezellige tijd die we hebben op het werk
  2. Jij ent als een zonnetje op de werkvloer. Je maakt me altijd blij en je zorgt er altijd voor dat bergen werk worden verzet.
  3. Je bent echt een top collega! Op jou kan je altijd rekenen en van jou leer ik ook heel veel.
  4. Wat jammer dat je weggaat. Ik wil je bedanken voor al het goede dat je voor me hebt gedaan. Door jou ben ik een betere werknemer
  5. Ik ben zo blij met jou als collega. Bedankt voor de leuke tijd die we hebben als collega’s.

Andere teksten: