Met de vut teksten

Met de vut of met pensioen gaan, wie droomt er nu niet van zou je denken? Maar niet iedereen staat er direct op te wachten. Dit zijn vaak mensen die het gevoel hebben dat hun werk er nog helemaal niet op zit of dat ze nog veel meer in hun mars hebben dan dat ze hebben laten zien. Dat kan ook wel kloppen want er zijn nog zoveel meer mogelijkheden die vaak onontdekt blijven. Maar toch is het een onvermijdelijke fase in het leven. Het pensioen of de vut is aangebroken en nu is het ook voor jou de hoogste tijd om je creatieve brein te laten spreken. Want je laat natuurlijk niet zomaar iemand gaan. Wanneer iemand met pensioen gaat is het een belangrijk moment. Hieronder meer over met de vut teksten, bijvoorbeeld voor op een kaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de pensioen teksten:
Pensioen teksten
Felicitatie zinnen en meer
Schrijftips
Pensioen kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de PENSIOEN KAARTEN >>

  • Bekijk hierboven pensioen teksten ter inspiratie

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Pensioen kaartjes met voorgedrukte teksten


Bekijk alle pensioen kaarten >>


 

Daarom zou je goed na moeten denken over een tekst die je de persoon mee zou willen geven. Deze tekst wordt vaak genoteerd op een kaartje dat bij een bos bloemen wordt toegevoegd. Een prachtige bos bloemen staat voor waardering en erkenning. De tekst op het kaartje zou dan van toegevoegde waarde moeten zijn.

Met de vut teksten
Bron: Greetz

Met de vut teksten verzinnen

Maar wat zou je dan op het kaartje kunnen schrijven? Een van de belangrijkste zaken die je op het kaartje zou kunnen zetten is wat voor persoon het is geweest als werknemer. Of je nu collega bent of misschien wel leidinggevende, de erkenning voor het verrichte werk van de persoon is ene belangrijke stap. Daarnaast kan het ook zijn dat je een familielid bent die de persoon wil feliciteren met de pensioengerechtigde leeftijd. Dan kun je helemaal creatief zijn omdat je ook heel veel weet van de persoonlijke eigenschappen van de persoon.

En dan is het nu de tijd om te gaan schrijven! Je weet niet waar je moet beginnen? Daarom helpen we je een handje. We hebben een aantal teksten voor je op een rij gezet. Deze teksten kun je gebruiken als bron van inspiratie en deze kunnen je helpen om je eigen persoonlijke met de vut tekst te bedenken.

Met de vut kaartje
Bron: Greetz

Met de vut zinnen

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Je hebt al je werk gedaan en nu mag je met pensioen! Heel erg bedankt voor alles!

Je bent echt niet oud ook al hoor je het woord pension. Je bent juist heel jong want je leven begint nu pas!

Je hebt je pensioen echt verdiend. Ga er lekker van genieten. Bedankt!

Het was fijn om met je samen te werken. Je wijsheden draag ik met me mee. Bedankt voor alles!

 Lieve (…naam). Ga lekker genieten van je oude dag met alle dingen die je leuk vind. Je hoeft nu niet meer te werken maar alleen nog te genieten!

Een mooie met de vut tekst toevoegen aan deze pagina of feedback geven? Stuur ons een e-mail of reageer hieronder.

Meer: